Plaats jij warmtepompen? Zet dan een vacature medewerker technische dienst uit

Wanneer je een bedrijf hebt dat zich richt op het plaatsen van warmtepompen, dan weet je als geen ander hoe belangrijk het is dat je goed gekwalificeerd personeel in dienst hebt. Aangezien het een kwestie van tijd is voordat iedereen al dan niet verplicht over moet, is het aan te raden je hier alvast in te verdiepen. Om je een idee te geven welke voordelen een warmtepomp heeft, hoe deze wordt geplaatst en hoe je zorgt dat binnen jouw bedrijf de vacatures medewerker technische dienst worden ingevuld, hebben we een aantal belangrijke zaken voor je op een rijtje gezet.

Duurzamer wonen met een warmtepomp

Wil jij je steentje bijdragen aan de CO2-reductie van je woning? Dan is het laten plaatsen van een warmtepomp een goede eerste stap om dit te doen. Door uw CV-ketel te vervangen door een warmtepomp, zal het gasverbruik drastisch verminderen en wanneer je kookt op inductie zelfs volledig tot de verleden tijd behoren. Wist je dat je je CO2 met maar liefst 41 tot 63 procent verminderd op het moment dat je de keuze maakt een warmtepomp te laten plaatsen in je woning? Je kunt je voorstellen dat de populariteit toeneemt en er dus ook steeds meer vacature medewerker technische dienst komen om ervoor te kunnen zorgen dat ook het technische aspect van deze pompen kan worden geregeld.

Warmtepomp laten plaatsen met subsidies

De Nederlandse overheid stelt steeds vaker subsidies ter beschikking voor het verduurzamen van de woning. Dat houdt dus in dat je tegen een gereduceerd tarief (volledig) van het gas af kunt en op deze manier niet alleen de uitstoot van CO2 verlaagt, maar ook de energierekening. Gezien het feit dat de kosten voor een kuub gas vele malen hoger ligt, dan de kosten voor het verbruik van elektriciteit. Dit maakt het dat het laten plaatsen van een warmtepomp in huis voor jou als consument een aantrekkelijke keuze is.

Ga op zoek naar een nieuwe job?

Nu je weet dat het laten plaatsen van een warmtepomp alleen maar voordelen heeft, kun je je ook wel voorstellen dat de vraag naar goede technische mensen alleen maar verder stijgt. Het is dan dus ook niet gek dat er ontzettend veel vacature medewerker technische dienst uitstaan. Dus ben jij op zoek naar een andere job, neem dan zeker eens een kijkje op de verschillende vacaturesites. Je zult namelijk verstelt staan van het feit welke bedrijven op zoek zijn naar mensen in allerlei verschillende functies. Dus ben jij je huidige baan zat en ben je op zoek naar iets nieuws, dan kan een kijkje nemen natuurlijk zeker geen kwaad. In gesprek gaan kan immers altijd in een later stadium nog. Mocht je dan echt willen veranderen van baan, dan is dit geen enkel probleem meer.

Leave a Comment

Your email address will not be published.